Unul dintre cele mai aşteptate filme din 2014 - FOTO SI VIDEO

Autor: Ioana Matei Postat la 29 noiembrie 2013 4433 afişări

RoboCop, remake-ul filmului lui Paul Verhoven din 1987, este unul dintre cele mai aşteptate producţii cinematografice ale anului următor. Surpriza filmului constă într-un nou erou, jumătate om, jumătate robot, cu un design al costumului care îl face să se apropie de Batman.

„Nu va exista prea multă acţiune în  zona feţei. Încă se lucrează la costum şi la felul în care va arăta acesta, însă vizorul va fi unul transparent. Îi veţi putea vedea ochii”, a declarat într-un interviu Joel Kinnaman actorul, ales să-l joace pe Alex Murphy, cu câteva luni înainte de lansarea trailerului.

Noul Robocop va fi unul mai conservator: cu un costum în întregime negru şi o cască ce îi acoperă aproape în întregime. Trecând de la argintiu la un negru mat, personajul pare a fi o combinaţie între Batman şi Ironman.

Acţiunea filmului se petrece  în anul 2029, când multinaţionala OmniCorp este centrul roboticii, cu drone care câştigă războaiele americane pe tot globul. Alex Murphy este poliţistul care încearcă să stăvilească valul de infracţiuni şi corupţie din Detroit. După ce este rănit mortal la datorie, OmniCorp îi salvează viaţa lui folosindu-se de tehnologie.

Regizat de Jose Padilha şi programat spre lansare în România la data de 7 februarie 2014, filmul îi are în distribuţie pe Michael Keaton (în rolul personajului negativ), Samuel L. Jackson, Gary Oldman, Jennifer Ehle, Abbie Cornish, Jackie Earle Haley şi Michael K. Williams.

RoboCop este o producţie de referinţă din istoria SF-ului, care, după succesul filmului din 1987 din regia lui Paul Verhoeven, a fost transformat într-o trilogie. Filmul lui Verhoeven este considerat cel mai reuşit din serie, de aceea scepticile legate de noua producţie s-au manifestat în rândul cinefililor după lansarea noului trailer. Costurile de producţie ale primului RoboCop au fost  estimate la 13 milioane de dolari.

Urmărește Business Magazin

/arta-si-societate/film/unul-dintre-cele-mai-asteptate-filme-din-2014-foto-si-video-11730597
11730597
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.