Un thriller exploziv: "Rapirea". Premiera la 23 septembrie (GALERIE FOTO)

Postat la 12 septembrie 2011 103 afişări

Thrillerul "Rapirea" va rula in premiera din 23 septembrie pe marile ecrane din Romania - un film cu Taylor Lautner, Lily Collins, Alfred Molina, Sigourney Weaver si Maria Bello in rolurile principale, distribuit de MediaPro Distribution.

Dintotdeauna, Nathan (Taylor Lautner) a avut sentimentul ca este strain de propria sa viata. Si cea mai puternica temere i s-a adeverit intr-o zi, cand fara sa vrea, o prietena i-a gasit fotografia pe un site de persoane disparute. De aici totul a luat o intorsatura periculoasa: a inteles ca parintii sai nu sunt cei pe care ii credea, iar realitatea lui era de fapt o minciuna menita sa ascunda adevaruri fatale.

Un thriller exploziv: "Rapirea" (GALERIE FOTO)

Intelegand ca a ajuns intr-un punct in care nu mai poate avea incredere in nimeni, Nathan porneste in cautarea adevarului si a parintilor sai biologici, impreuna cu prietena sa din copilarie, Karen (Lily Collins), insa cei doi ajung in scurt timp sa fie urmariti de o armata de asasini si agenti FBI.

Calatoria lui Nathan devine astfel o lupta cumplita pentru supravietuire, iar singura lui sansa este sa se transforme din vanat in vanator si sa incerce sa anticipeze toate miscarile nemilosilor adversari.

"Rapirea" ("Abduction") poate fi urmarit din 23 septembrie in cinematografele: Hollywood Multiplex (Bucuresti si Oradea), Movieplex, The Light Cinema, Grand Cinema Digiplex, Cinema City (Cotroceni, Sun Plaza, Cluj, Arad, Bacau, Braila, Baia Mare, Timisoara, Iasi, Pitesti), Cityplex (Bucuresti, Constanta si Brasov), Odeon Cineplex Cluj, Cinema Phoenix (Pascani), Centrul Cultural Eugen Ionescu (Slatina), Grand Mall Cinema (Satu Mare), Patria (Craiova), Cinema Florin Piersic (Cluj). Un film distribuit de MediaPro Distribution.

Urmărește Business Magazin

/arta-si-societate/film/un-thriller-exploziv-rapirea-premiera-la-23-septembrie-galerie-foto-8737770
8737770
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.