Un film interzis minorilor: "Proiectul X" (GALERIE FOTO)

Postat la 09 aprilie 2012 238 afişări

"Proiectul X" reda intr-un mod realist povestea unor elevi de liceu, care la final de an incearca cu orice pret sa-si castige popularitatea. Ideea de la care au plecat a fost initial una nevinovata: sa dam o petrecere pe care toata lumea o va tine minte, dar nimic nu i-ar fi putut pregati tocmai pentru o astfel de petrecere.

Vestea ca se pregateste un eveniment memorabil s-a imprastiat repede si in timp ce haosul ia amploare, numarul de participanti creste vazand cu ochii, iar celebritatea celor trei organizatori ajunge la cote maxime.

Un film interzis minorilor, comedia "Proiectul X" este un adevarat avertisment pentru parintii si agentii de politie din intreaga lume si poarta semnatura celebrului producator al filmului "Marea Mahmureala 2", Todd Phillips.

O productie Warner Bros. Pictures, distribuita in Romania de MediaPro Distribution, "Proiectul X" vine din 20 aprilie in cinematografele: Hollywood Multiplex (Bucuresti si Oradea), Movieplex, The Light Cinema, Grand Cinema Digiplex - Baneasa, Glendale Studio (Bucuresti), Cinema City (Cotroceni, Sun Plaza, Cluj, Arad, Galeria Arad, Bacau, Braila, Baia Mare, Iasi, Timisoara, Pitesti, Targul Mures), Cityplex (Constanta), Odeon Cineplex Cluj, Cinema Cortina (Oradea), Centrul Cultural Eugen Ionescu (Slatina), Grand Mall Cinema (Satu Mare).

Paginatie:

Urmărește Business Magazin

/arta-si-societate/film/un-film-interzis-minorilor-proiectul-x-galerie-foto-9500209
9500209
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.