Robert De Niro este din nou la muncă

Postat la 27 septembrie 2015 494 afişări

Robert De Niro este din nou la muncă

Producţia Warner Bros. Pictures ”Internul„ îi aduce împreună pe marile ecrane, din 25 septembrie, pe Robert De Niro şi Anne Hathaway într-o comedie scrisă şi regizată de Nancy Meyers.

În ”Internul„, De Niro este Ben Whittacker, un bărbat de 70 de ani care descoperă că pensionarea nu este o decizie aşa minunată precum credea. Profitând de ocazia de a avea din nou activitate printre profesionişti, acesta candidează pentru un post de senior intern la un site de modă, înfiinţat şi condus de Jules Ostin (Hathaway).

Pe lângă Robert De Niro şi Anne Hathaway, din distribuţia filmului mai fac parte Rene Russo, Anders Holm, Andrew Rannells, Adam Devine şi Zack Pearlman.

Urmărește Business Magazin

/arta-si-societate/film/robert-de-niro-este-din-nou-la-munca-14752458
14752458
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.