Noua legendă a lui Johnny Depp (VIDEO)

Postat la 03 noiembrie 2013 382 afişări

PRO Video recomandă în această săptămână o producţie a echipei de cineaşti din spatele blockbuster-ului "Piraţii din Caraibe", producătorul Jerry Bruckheimer şi regizorul Gore Verbinski: franciza Disney/Jerry Bruckheimer Films "Legenda călăreţului singuratic", o aventură palpitantă, cu multă acţiune şi umor, în care faimosul erou mascat este readus la viaţă dintr-o perspectivă cu totul nouă.

Noua legendă a lui Johnny Depp (VIDEO)

Războinicul nativ-american Tonto (Johnny Depp) relatează poveştile nespuse care l-au transformat pe John Reid (Armie Hammer) dintr-un om al legii într-o legendă a justiţiei, purtând publicul printr-o serie de aventuri de proporţii epice şi situaţii pline de umor, în timp ce aceşti doi surprinzători eroi învaţă să lucreze împreună şi să lupte împotriva lăcomiei şi corupţiei.

În film mai joacă Tom Wilkinson, William Fichtner, Barry Pepper, James Badge Dale, Ruth Wilson şi Helena Bonham Carter.

Urmărește Business Magazin

/arta-si-societate/film/noua-legenda-a-lui-johnny-depp-video-11612015
11612015
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.