Marele război împotriva monştrilor (FOTO, VIDEO)

Postat la 16 noiembrie 2013 94 afişări

PRO Video propune în această ediţie filmul "Cercul de Foc" ("Pacific Rim"). Când legiuni de creaturi monstruoase, cunoscute sub numele Kaiju, încep să atace omenirea, un război interminabil va provoca milioane de victime şi va consuma aproape toate resursele Pământului.

Marele război împotriva monştrilor (FOTO, VIDEO)

"Cercul de foc" (GALERIE FOTO)

Pentru a învinge uriaşele entităţi, oamenii construiesc roboţi masivi, conduşi de câte doi piloţi conectaţi printr-o legătură neurală.

"Cercul de foc" (GALERIE VIDEO)

Însă nici măcar aceste maşinării nu pot învinge creaturile extraterestre, astfel încât este nevoie de măsuri radicale. Acum, viitorul întregii omeniri stă în mâinile a doi eroi neobişnuiţi care vor face echipă cu un robot aparent depăşit de tehnologie.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
film,
dvd,
pro video,
pacific rim,
cercul de foc
/arta-si-societate/film/marele-razboi-impotriva-monstrilor-foto-video-11697156
11697156
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.