Cum se creează iluzia jafului perfect (VIDEO)

Postat la 20 octombrie 2013 246 afişări

PRO Video recomandă în această săptămână filmul "Now You See Me: Jaful Perfect", care spune povestea uneia dintre cele mai celebre echipe de iluzionişti din lume.

Cum se creează iluzia jafului perfect (VIDEO)

Membrii acesteia jefuiesc afacerişti corupţi în timpul reprezentaţiilor şi îşi răsplătesc publicul cu banii furaţi. Agenţii FBI sunt pe urmele lor, însă iluzioniştii sunt, surprinzător, mereu cu un pas înaintea legii.

Regizat de Louis Leterrier ("Înfruntarea titanilor"), filmul reuneşte o distribuţie de excepţie, din care fac parte Jesse Eisenberg, Mark Ruffalo, Woody Harrelson, Melanie Laurent, Isla Fisher, Dave Franco, Common, Jose Garcia, Michael Caine şi Morgan Freeman.

Urmărește Business Magazin

/arta-si-societate/film/cum-se-creeaza-iluzia-jafului-perfect-video-11543120
11543120
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.