Millennium iese cu o promoţie la depozite

Autor: Crenguta Nicolae Postat la 20 octombrie 2013 50 afişări

Millennium Bank a lansat un depozit promoţional pe trei luni disponibil până la sfârşitul anului pentru fondurile noi, cu o dobândă care ajunge până la 5,4% pe an la lei şi 3% la euro, în funcţie de suma economisită.

Millennium iese cu o promoţie la depozite

Pentru cei care doresc să economisească pe termen mediu, Millennium Bank a lansat un depozit promoţional pe şase luni, disponibil până la sfârşitul anului atât pentru fonduri noi, cât şi pentru fonduri vechi. Dobânda anuală ajunge până la 5,5% la lei şi 3,5% la euro, în funcţie de suma economisită.

Aceste depozite pot fi constituite în sucursale şi prin Call Center. Banca nu percepe comision pentru crearea şi administrarea depozitului, iar suma minimă pentru deschidere este de 2.000 de lei sau 500 de euro.

Millennium Bank, subsidiara locală a grupului portughez cu acelaşi nume, a raportat anul trecut pierderi de 23,8 milioane de euro, cu o treime peste nivelul din 2011. Veniturile operaţionale au crescut însă cu echivalentul a un milion  de euro, 31 mil. euro, pe fondul majorării cu 10% a portofoliului de credite, până la 436 mil. euro.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/millennium-iese-cu-o-promotie-la-depozite-11543002
11543002
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.