Ce vedem la cinema: "Sunt o babă comunistă" (GALERIE FOTO, VIDEO)

Postat la 17 august 2013 289 afişări

Reputata actriţă Luminiţa Gheorghiu revine pe marile ecrane, din 23 august, cu un rol de zile mari în "Sunt o babă comunistă", un film regizat de Stere Gulea şi distribuit în cinematografe de MediaPro Distribution.

O producţie MediaPro Pictures, "Sunt o babă comunistă" este o adaptare după bestseller-ul omonim scris de Dan Lungu, lansat la 16 august de editura Polirom. Cartea a înregistrat un real succes atât în ţară, cât şi în străinătate, fiind tradusă în 10 limbi de circulaţie internaţională. Mai mult decât atât, în 2008 Dan Lungu a fost dublu nominalizat la prestigioasele premii Jean Monnet din Franţa, devenind astfel primul român care a intrat pe lista scurtă a acestei competiţii.

Ce vedem la cinema: "Sunt o babă comunistă" (GALERIE FOTO)

Viaţa liniştită de provincie a soţilor Emilia (Luminiţa Gheorghiu) şi Ţucu (Marian Râlea) este dată peste cap atunci când fiica lor (Ana Ularu) se întoarce din Statele Unite, împreună cu logodnicul ei american (Collin Blair). Ce ar fi trebuit să fie o întâlnire fericită se transformă repede într-o situaţie complicată şi în acelaşi timp amuzantă. Părinţii fetei află că tânărul cuplu trece prin probleme financiare grave, aşa că sunt dispuşi la orice sacrificiu pentru ca viitoare familie a fiicei lor să nu ducă lipsă de nimic.

Ce vedem la cinema: "Sunt o babă comunistă" (VIDEO)

Dacă Ana Ularu este deja o actriţă foarte cunoscută publicului român, Collin Blair, absolvent al Facultăţii de Film din Los Angeles s-a remarcat semnând scenariul a două dintre cele mai populare producţii româneşti din ultimii ani: "Ho Ho Ho 2 – O loterie de familie" şi "Mamaia". Obişnuit să stea mai mult în spatele camerelor de filmat, Collin a declarat că ar fi încântat să mai facă şi alte roluri în filme româneşti. “Actorii români sunt uimitori. Lucrând şi la alte proiecte aici, am mai fost pe la castinguri şi ştiu că există o mulţime de actori talentaţi. Totuşi, să lucrez cu adevăraţi profesionişti ca Luminiţa Gheorghiu, Marian Râlea sau Ana Ularu a făcut munca mea mult mai uşoară. Arăţi bine doar dacă apari în aceeaşi secvenţă cu ei”, afirmă actorul, care cunoaşte foarte puţine cuvinte în limba română.

Din 23 august, MediaPro Distribution prezintă "Sunt o babă comunistă", un film despre viaţa de familie, care va putea fi vizionat în premieră în cinematografele: Hollywood Multiplex, CinemaPRO, Movieplex, The Light Cinema, Grand Cinema Digiplex Băneasa, Cityplex (Constanţa şi Braşov), Cinema Arta (Târgu-Mureş), Patria (Craiova), Cinema Florin Piersic (Cluj), Premiera (Ploieşti), Cinema Sergiu Nicolaescu (Târgu-Jiu), Orizont Café Cinema 3D, Cinema Europa, Cinema Modern Craiova, Orizont Café Cinema 3D, Unirea Botoşani, Cinema Capitol (Oneşti), Cinema Eugen Ionescu (Slatina), Cortina (Oradea), Cine Grand Botoşani, Palace (Oradea) şi reţeaua Cinema City.

Paginatie:

Urmărește Business Magazin

/arta-si-societate/film/ce-vedem-la-cinema-sunt-o-baba-comunista-galerie-foto-video-11256991
11256991
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.