Ce vedem la cinema: "MAMAIA" (GALERIE FOTO, VIDEO)

Postat la 06 aprilie 2013 72 afişări

Din 19 aprilie, Stela Popescu va putea fi admirată din nou într-un rol principal, de această dată în comedia "MAMAIA", un film din a cărui distribuţie excepţională fac parte nume consacrate ale scenei româneşti, în frunte cu Valentin Teodosiu, Adrian Văncică şi Ion Dichiseanu. În replică, tinerii actori Mădalina Anea, Paul Diaconescu, Cosmin Natanţicu şi Cătălin Neamţu vor aduce un plus de vitalitate pe marile ecrane şi vor asigura replicile memorabile.

Cea mai recentă producţie MediaPro Pictures, "MAMAIA" este o comedie efervescentă realizată de echipa care a adus publicului filmele de succes: "Ho Ho Ho", "Ho Ho Ho 2: O loterie de familie" şi "S-a furat mireasa". Pentru realizarea acestui proiect, producătorul Alma Bacula a apelat la echipa cu care lucrează de ani buni, la regizorul Jesus del Cerro, directorul de imagine Viorel Sergovici şi la proaspăt regăsitul ei fost coleg de facultate din L.A., scenaristul Collin J. Blair, cel cu care a mai colaborat şi la filmul de Crăciun lansat iarna trecută, "Ho Ho Ho 2: O Loterie de familie". Pentru rolul principal, Alma Bacula a invitat-o pe cea care i-a înmânat anul trecut pe scena Premiilor Gopo premiul pentru "Cea mai vizionată producţie românească din 2011" (filmul "Naşa"): Stela Popescu.

Comedia "MAMAIA" spune povestea unei bătrâne, Matilda (Stela Popescu), ce ţine piept unui "afacerist" feroce, un rechin imobiliar, care încearcă să pună mâna pe casa în care aceasta locuieşte. Împreună cu cei doi fii ai săi, Tănase (Valentin Teodosiu) recurge la cele mai josnice metode de evacuare, însă simpatica doamnă nu numai că este foarte hotărâtă, dar este şi foarte creativă în felul în care îşi apără proprietatea. Iar de partea ei se află o tânără plină de surprize (Mădălina Anea), vechi prieteni şi colegi şi o doză foarte mare de noroc.

Ce vedem la cinema: "MAMAIA" (GALERIE FOTO)

Actor cunoscut publicului din cele peste 80 de filme în care a jucat, printre care "Străinul nebun" (1997), "Nuntă mută" (2008), "Concertul" (2009) sau "Poker" (2010), Valentin Teodosiu revine pe marile ecrane din 19 aprilie, când va putea fi urmărit în interpretarea unui rechin imobiliar necruţător, în premieră,  în comedia "MAMAIA".

Valentin Teodosiu  a fost foarte fascinat de ideea filmului, pe care o consideră încă extrem de actuală. Tănase, personajul lui, se consideră ,,cel mai mare mogul imobiliar din România, eu cred că nu e numai el, cred că mai sunt şi alţii. El ajunge la exasperare din cauza Stelei Popescu, care nu vrea să plece din casă şi care le face lui şi băietilor lui toate necazurile din lume."

Cariera Stelei Popescu a fost recunoscută şi onorată în 2011 prin oferirea unei stele pe Aleea Celebrităţilor. Publicul său o iubeşte pentru nenumăratele roluri de la Teatrul de Revistă sau pentru filmele în care prezenţa ei a adăugat un strop de magie. A debutat în 1958, în pelicula "Alo? Aţi greşit numărul", pentru ca mai apoi să joace în peste 25 de filme, printre care "Nea Mărin miliardar, Pe malul stâng al Dunării albastre", "În fiecare zi mi-e dor de tine", precum şi numeroase alte pelicule. Totuşi, reputata actriţă mărturiseşte că "este primul film în care deţin rolul principal după 20 de ani, aşa că nu pot să nu fiu emoţionată".

Stela Popescu şi Valentin Teodosiu, deşi colegi la Teatrul de Revistă, au fost surprinşi să constate că nu au avut până acum ocazia să joace împreună - nu s-au întâlnit nici pe scenă, nici în faţa camerelor de filmat. ,,Mă bucur că lucrez cu Stela, care este o mare actriţă de comedie, şi mă bucur că vitalitatea ei este maximă", spunea actorul. Totuşi, cea mai mare satisfacţie au avut-o amândoi să îi urmărească şi să îi ajute pe mai tinerii lor colegi. Adrian Văncică (Remus), Paul Diaconescu (Romulus) şi Mădălina Anea (Ana): "cât pot îi ajut pentru că şi eu când am fost ca ei mi-am dorit să mă ajute marii maeştri ai vremii", apreciază Teodosiu. "Ne-am amuzat împreună, am repetat împreună si m-am bucurat că sunt atenţi."

Ce vedem la cinema: "MAMAIA" (VIDEO)

După ce a avut ocazia de a interpreta un rol mic alături de Roger Moore şi Katie McGrath în producţia de televiziune "A Princess for Christmas", tânăra actriţă Mădălina Anea debutează acum pe marile ecrane în rolul Ana, o fată nonconformistă şi curioasă, care o ajută pe Matilda (Stela Popescu) să pună la cale tot felul de planuri care mai de care mai inovatoare şi amuzante pentru a scăpa de agentul imobiliar care vrea să o lase fără locuinţă.

Mădălina a petrecut foarte mult timp alături de Stela Popescu pe platourile de filmare de la MAMAIA. Au repetat îndelung şi s-au împrietenit foarte tare, prilej pentru Mădălina să mai înveţe câteva trucuri noi. "Unul dintre ele nu o să-l uit niciodată. Mi-a zis că de câte ori interpretez o fată rea - şi e cazul Anei - tot timpul să îi dau candoare şi să încerc să o fac... frumoasă, chiar dacă e rea",  povesteşte actriţa.

Cât despre experienţa de pe platourile de filmare, Mădălinei îi pare rău doar pentru faptul că nu a apucat să vorbească mai mult cu regizorul comediei Jesus Del Cerro, care nu prea a avut timp de conversaţii şi "a ţinut-o tot într-o englezo-spaniolo-româna caracteristică". Cu toate acestea, a reuşit să fie foarte clar şi să dea indicaţii precise, pe care Mădălina le-a ascultat cu sfinţenie.

Mădălina Anea a absolvit Universitatea Naţională de Artă Teatrală şi Cinematografică "I. L. Caragiale" în anul 2009 şi, încă din timpul facultăţii, s-a implicat în numeroase proiecte studenţeşti, a jucat în scurt-metraje, spoturi comerciale, piese de teatru radiofonic şi lung-metraje de televiziune.

Comedia "MAMAIA", o producţie MediaPro Pictures, va putea fi vizionată în premieră, din 19 aprilie, în cinematografele: Hollywood Multiplex, CinemaPRO, Movieplex, The Light Cinema, Grand Cinema Digiplex, Cafe Cinema Patria, Cinema Europa, Cityplex (Constanta, Brasov, Tulcea), Arta ( Târgu-Jiu), Patria (Craiova), Cinema ,,Florin Piersic" (Cluj), Cinema ,,Sergiu Nicolaescu" (Târgu-Jiu), Twins (Ploieşti), Premiera (Ploieşti), Cortina (Oradea), Cinema Grand Mall (Satu-Mare),  precum şi în cinematografele din reţeaua Cinema City. Un film distribuit de MediaPro Distribution.

Paginatie:

Urmărește Business Magazin

/arta-si-societate/film/ce-vedem-la-cinema-mamaia-galerie-foto-video-10717220
10717220
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.