Ce vedem la cinema: "Hot Shorts" (GALERIE FOTO)

Postat la 05 august 2012 44 afişări

Un concept nou care introduce pe marile ecrane un set de trei scurt-metraje a căror valoare a fost deja confirmată la festivaluri internaţionale de film precum Cannes, Locarno, Sarajevo, Varşovia sau Salonic, "Hot Shorts" va avea premiera în cinematografe pe 17 august, fiind distribuit de MediaPro Distribution.

"Bora Bora", "În film la naşu'" şi "Tatăl meu e cel mai tare" sunt cele trei scurt-metraje care au făcut posibil acest eveniment cinematografic unic în România. În aproape două ore de filme de esenţă tare, "Hot Shorts" adună genuri diferite - dramă, comedie, acţiune - pornind de la drama omului simplu şi cinstit care se trezeşte arestat peste noapte, trecând la umorul nebun iscat la graniţa cu Republica Moldova când un actor caută cu disperare să ajungă la o filmare cu Coppola şi încheindu-se cu povestea lui Andrei care devine pionul principal într-o reţea de mafioţi de cartier.

Ce vedem la cinema: "Hot Shorts" (GALERIE FOTO)

Trei regizori pe cât de tineri, pe atât de talentaţi: Bogdan Mirică ("Bora Bora"), Cristina Jacob ("În film la naşu'") şi Radu Potcoavă ("Tatăl meu e cel mai tare") îşi vor putea expune viziunea pe marile ecrane, din 17 august.

Cu participarea unei impresionante echipe de actori, "Hot Shorts" va aduce în cinematografe unele dintre cele mai sonore nume ale scenei româneşti. De la distribuţia filmului "Bora Bora", care îi reuneşte în rolurile principale pe Alexandru Potoceanu, Mirela Zeţa şi Ion Săpdaru, la Cristi Iacob, Diana Dumitrescu şi Florin Călinescu, actorii în jurul cărora gravitează acţiunea scurt-metrajului "În film la naşu'" şi nu în ultimul rând la cei care au dat viaţa personajelor din "Tatăl meu e cel mai tare": Gavril Patru, Ioana Flora şi Alfred Wegeman, vor fi cu toţii prezenţi pe marile ecrane.

Din 17 august, iubitorii de film românesc, european, iubitorii de film cult pot vedea pentru prima oară în confortul sălii de cinema moderne un colaj de scurt-metraje dedicate lor, odată cu lansarea proiectului "Hot Shorts" în cinematografele: Hollywood Multiplex, Movieplex, The Light, Grand Cinema Digiplex, Cinema City (Cotroceni, Sun Plaza, Arad, Brăila, Bacău, Târgu-Mureş şi Constanţa).

Urmărește Business Magazin

/arta-si-societate/film/ce-vedem-la-cinema-hot-shorts-galerie-foto-9922416
9922416
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.