Ce vedem la cinema: "Cavalerul Negru: Legenda renaste" (GALERIE FOTO, VIDEO)

Postat la 22 iulie 2012 113 afişări

"Cavalerul Negru: Legenda renaşte", finalul epic al trilogiei semnate de Christopher Nolan, va avea premiera in Romania la 27 iulie.

Au trecut opt ani de cand Batman a disparut in noapte, transformandu-se din acel moment din erou in fugar. Asumandu-si vina pentru moartea procurorului Harvey Dent, Cavalerul Negru a sacrificat totul pentru ceea ce el si Comisarul Gordon sperau ca e o cauza mai buna. Pentru un timp, minciuna a prins, criminalitatea orasului Gotham fiind zdrobita sub greutatea Actului Dent impotriva infractionalitatii.

Dar totul se va schimba o data cu sosirea unui hot ingenios cu scopuri misterioase. Dar cu mult mai periculoasa se dovedeste a fi aparitia lui Bane, un terorist mascat al carui plan crud pentru Gotham il determina pe Batman sa iasa din exilul autoimpus. Dar chiar si atunci cand isi pune pelerina si masca, e posibil ca Batman sa nu se poata masura cu Bane.

"Cavalerul Negru: Legenda renaste", avandu-i in rolurile principale pe Christian Bale, Anne Hathaway, Tom Hardy si Marion Cotillard, este o productie Warner Bros. Pictures, in asociere cu Legendary Pictures. Filmul va fi distribuit la nivel mondial de Warner Bros. Pictures, o companie Warner Bros. Entertainment.

In Romania, premiera va avea loc la 27 iulie, filmul fiind distribuit de catre MediaPro Distribution in cinematografele: CinemaPro, Hollywood Multiplex, Movieplex, The Light Cinema, Grand Cinema Digiplex Baneasa, Lotus (Oradea), Odeon Cineplex (Cluj), Cityplex (Constanta, Tulcea si Brasov), Cinema City (Cotroceni - in Imax si 2D, Arad, Arad Galeria, Bacau, Baia Mare, Braila, Cluj, Iasi, Constanta, Pitesti, Sun Plaza, Timisoara, Targu-Mures), Cortina (Oradea), Cinema "Eugen Ionescu" (Slatina), Cinema Florin Piersic (Cluj), Patria (Craiova si Bucuresti), Premiera (Ploieşti), Cinema Arta (Targu Mures), Cinema Grand Mall (Satu-Mare), Glendale (Bucuresti).

VIZI MAI JOS SI ALTE GALERII FOTO

Paginatie:

Urmărește Business Magazin

/arta-si-societate/film/ce-vedem-la-cinema-cavalerul-negru-legenda-renaste-galerie-foto-video-9895867
9895867
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.