Cele mai traznite constructii din lume (GALERIE FOTO)

Postat la 14 mai 2011 82 afişări

Cand vine vorba de constructia de cladiri, arhitectii nu au limite si nu duc lipsa de imaginatie. Fie ca se inspira din cartile de povesti, din muzica sau din dans, unii arhitecti au transpus in constructiile pe care le-au realizat idei si concepte care uimesc de-a dreptul. Va prezentam in materialul de mai jos unele dintre cele mai traznite constructii din lume.

Ceea ce a inceput ca un vis al lui Dave Longaberger, fondatorul Longaberger Company, a devenit o cladire gigant, in forma de cos de mancare, in care compania isi are birourile.

Prin acest concept, Longaberger a vrut sa atraga atentia asupra companiei, iar cand a inceput sa promoveze ideea construirii unei astfel de cladiri, toata lumea a crezut ca este una dintre numeroasele lui glume.

Cititi mai multe pe www.incont.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
constructii,
imobiliare,
arhitectura,
cladiri
/arta-si-societate/cele-mai-traznite-constructii-din-lume-galerie-foto-8266750
8266750
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.