Harta lumii cu cele mai populare atracţii turistice. Pentru ce este recunoscută România - FOTO

Autor: Florin Casota Postat la 27 decembrie 2016 1073 afişări

Harta lumii cu cele mai populare atracţii turistice. Pentru ce este recunoscută România - FOTO

Mai sunt câteva zile şi trecem în 2017 şi odată cu noul an apar şi planurile de carieră, personale, dar şi cele de călătorie. Site-ul Vouchercloud, cu ajutorul datelor TripAdvisor, a compus o hartă a lumii cu cele mai populare destinaţii turistice din lume. Astfel poate îţi uşurează decizia de a alege o ţară pentru următoarea vacanţă.

Din infografic reiese faptul că Central Park este cea mai populară destinaţie turistică din SUA sau Cascada Niagara în Canada, dar sunt si surprize. De exemplu, în Anglia cea mai populară destinaţie nu este poate Big Ben, de exemplu, ci turul de-a lungul studioului unde s-a filma Harry Potter (Harry Potter’s Studio Tour) sau în Franţa, nu Turnul Eiffel este în top, ci Musée d'Orsay.

În România, Castelul Peleş are onoarea de a fi cea mai populară destinaţie de pe la noi, în Moldova parcul Ştefan cel Mare, iar în Ungaria clădirea Parlamentului este foarte populară.

Click pe hartă pentru a vedea cele mai populare destinaţii turistice din fiecare ţară.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.