Cea mai mare staţiune din lume, de care n-a auzit nimeni (GALERIE FOTO)

Autor: Razvan Muresan Postat la 21 februarie 2013 1278 afişări

Cea mai mare staţiune din lume, supranumită “Oraşul Distracţiei” sau “Las Vegasul Malaeziei”, este mai puţin cunoscută publicului larg, dat fiind că se află tocmai în Asia de Sud-Est, potrivit Resort World.

Cea mai mare staţiune din lume, Genting, este situată la o altitudine de 2.000 metri pe suprafaţa unui întreg munte şi oferă o privelişte impresionantă turiştilor care o vizitează. Singurul cazinou din Malaezia se află aici, alături de zeci de parcuri tematice de dimensiuni mai mari decât oricare altele de pe mapamond. Preţurile pentru o săptămână de relaxare la Genting pot costa mii bune de dolari în funcţie de pachetul ales.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
staţiune,
Asia de Sud-Es,
Resort World
/analize/turism/cea-mai-mare-statiune-din-lume-de-care-n-a-auzit-nimeni-galerie-foto-10582259
10582259
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.