TAROM anunţă tarife de 99 de euro dus-întors pentru 27 de destinaţii

Autor: Razvan Muresan Postat la 10 ianuarie 2014 4986 afişări

Transportatorul naţional TAROM anunţă reducerea tarifelor la zborurile rezervate în luna ianuarie pentru călătoriile din Bucureşti, Iaşi, Sibiu şi Cluj-Napoca în perioada 20 ianuarie - 14 martie 2014.

TAROM anunţă tarife de 99 de euro dus-întors pentru 27 de destinaţii

Oferta TAROM este disponibilă pentru bilete dus-întors spre/ dinspre următoarele destinaţii: Atena, Amman, Amsterdam, Barcelona, Beirut, Bruxelles, Budapesta, Bologna (din Iaşi), Chişinău, Dubai, Dublin, Frankfurt, Geneva, Istanbul, Larnaca, Londra (din Bucureşti si Iaşi), Madrid, Munchen (din Bucureşti si Sibiu), Nisa, Paris, Praga (din Bucureşti si Cluj), Roma (din Bucureşti si Iaşi), Salonic, Sofia, Tel Aviv, Torino (din Iaşi), Viena (din Bucureşti si Cluj).

TAROM oferă transportul gratuit al unui excedent de bagaj de 23 kilograme, reprezentând echipamente de schi sau snowboard, pentru pasagerii care călătoresc între România sau Moldova (Chişinău) şi Viena, Londra, Nisa, Munchen, Sofia, Torino, Bologna si Geneva. Transportul echipamentelor sportive este oferit suplimentar faţă de norma de bagaj standard acceptată gratuit.

Veniturile TAROM au crescut cu 1% în primele 9 luni ale anului 2013, la 972 milioane lei, iar pierderile s-au plasat la 83 milioane lei, în scădere cu 30% faţă de perioada similară a anului trecut şi cu 13% sub nivelul propus în planul de management. Compania TAROM are 2.005 angajaţi, mai puţin cu 3%, comparativ cu anul 2012, datorită plecărilor voluntare şi pensionărilor.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
tarom,
destinatii,
tarife,
anunt
/analize/transporturi/tarom-anunta-tarife-de-99-de-euro-dus-intors-pentru-27-de-destinatii-11880783
11880783
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.