Porsche Inter Auto România deschide cel mai mare centru auto din sud-estul Europei dedicat mărcilor de lux

Autor: Razvan Muresan Postat la 07 mai 2013 203 afişări

Porsche Inter Auto România, dealer al mărcilor Volkswagen, Skoda, Audi şi SEAT deschide cel mai mare centru auto din sud-estul Europei dedicat mărcilor de lux, găzduind showroom-uri şi puncte de service pentru Audi, Porsche, Bentley şi Lamborghini.

Porsche Inter Auto România deschide cel mai mare centru auto din sud-estul Europei dedicat mărcilor de lux

În urma finalizării investiţiei Porsche Pipera, mărcile Audi şi Porsche se mută în noul centru de lux. Astfel Skoda si SEAT le iau locul în cadrul Porsche Bucuresti Nord. În acest mod clienţii vor beneficia de concentrarea punctelor de expunere, vânzare şi service pentru toate mărcile grupului Volkswagen, în zona de nord a oraşului.

“Încheiem o etapă dintr-un proces amplu de transformare şi extindere a prezenţei noastre în zona de Nord a Bucureştiului”, explică Dana Cortina, director general Porsche Inter Auto.

“Finalizarea centrului Porsche Pipera - o investiţie importantă a Grupului Volkswagen - a coincis cu extinderea portofoliului nostru de mărci pe segmentul de lux, dar şi cu actualizarea identităţii vizuale şi a standardelor de prezentare a altor mărci pe care le comercializăm.Aşa cum s-a întâmplat şi acum zece ani, cu Porsche Bucureşti Nord, suntem din nou în măsură să avem cele mai moderne şi cel mai bine echipate puncte de vânzare şi service la dispoziţia clienţilor noştri, şi asta sperăm că va compensa pentru inconvenienţele inerente mutării şi instalării într-o casă nouă”, a adăugat Dana Cortina.

Începând din 10 mai, clienţii şi partenerii Porsche Inter Auto vor regăsi showroom-urile şi spaţiile de service pentru Skoda, SEAT şi Volkswagen în incinta Porsche Bucureşti Nord, în timp ce showroom-urile Audi şi Porsche vor fi deschise în Porsche Pipera, Şos. Pipera.

Centrul Porsche Pipera are o suprafaţă totală de 50.000 mp, o suprafaţă construită de peste 11.500 mp şi un depozit de piese de schimb de 800 mp.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
showroom,
porsche inter auto,
service,
auto,
lux,
marci
/analize/transporturi/porsche-inter-auto-romania-deschide-cel-mai-mare-centru-auto-din-sud-estul-europei-dedicat-marcilor-de-lux-10853842
10853842
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.