CSR 2021: Parada micilor biciclişti

Postat la 20 decembrie 2021 29 afişări

CSR 2021: Parada micilor biciclişti

Reciclad`OR

Motivaţie: Bicicleta este, în momentul de faţă, nu doar alternativa ideală la mijloacele de transport în comun, ci şi una din cele mai sănătoase modalităţi de a ne menţine în formă, indiferent de vârstă. Iar rolele, trotinetele, skate-urile, completează peisajul mobilităţii de care avem nevoie. „Parada Micilor Biciclişti” este o invitaţie la un stil de viaţă sănătos, prin sport şi protejarea mediului înconjurător.

Descrierea proiectului: Aflat la cea de-a şasea ediţie, evenimentul organizat de RecicladăOR şi Asociaţia GO4FUN, în colaborare cu Fiterman Pharma şi cu sprijinul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Ilfov(APM IF ), s-a desfăşurat în perioada 1 – 30 iunie 2020, pe paginile de Facebook  RecicladăOR, GO4FUN Romania şi Parada Micilor Biciclişti. Organizatorii au pregătit concursuri săptămânale, sesiuni de informare şi responsabilizare, concursuri fulger ş.a. pentru copiii cu vârste cuprinse între 3 şi 18 ani. De data aceasta, micii biciclişti, rolleri, skateri şi trotinetişti din toată ţara au fost premiaţi online, iar activitatea lor în aer liber a creionat Harta României în mişcare. „Pedalezi, reciclezi, filmezi şi eşti premiat” este primul îndemn adresat copiilor şi părinţilor, deopotrivă.

Rezultate: „Parada Micilor Biciclişti” a devenit un eveniment cu tradiţie în România, bucurându-se de participarea a peste 5.000 de participanţi la fiecare ediţie.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.