18 moduri în care statul la birou îţi distruge corpul şi sănătatea (GALERIE FOTO)

Autor: Anca Barbulescu Postat la 21 februarie 2013 109 afişări

Munca sedentară la birou timp de 8-10 ore în fiecare zi şi condiţiile stresante de muncă din majoritatea companiilor au efecte cât se poate de dăunătoare asupra corpului şi sănătăţii.

Dincolo de stresul de zi cu zi al cărui impact este greu de măsurat de la o persoană la alta, munca sedentară timp de cel puţin opt ore în fiecare zi îşi face puternic simţite efectele negative pe termen lung, scrie BusinessInsider.

Pericolele muncii sedentare se resimt cel mai mult la nivel fizic, sănătatea fiind în permanenţă ameninţată de statul la birou pe perioade îndelungate, poziţia incorectă la birou sau gradul de aerisire din încăpere.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
corp,
sănătate,
slujba
/analize/resurse-umane/18-moduri-in-care-statul-la-birou-iti-distruge-corpul-si-sanatatea-galerie-foto-10582568
10582568
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.