RE/MAX îşi extinde reţeaua cu un nou birou în Sibiu

Autor: Bogdan Angheluţă Postat la 15 decembrie 2016 270 afişări

RE/MAX îşi extinde reţeaua cu un nou birou în Sibiu

RE/MAX România inagurează o nouă franciză în Sibiu. Astfel, începând cu luna decembrie, reţeaua RE/MAX din România ajunge la 22 de birouri, cea mai nouă investiţie concretizându-se prin inaugurarea celui de-al treilea birou din Sibiu, RE/MAX Professionals.

Noua franciză din Sibiu, RE/MAX Professionals, este operaţională din luna decembrie şi reprezintă o nouă conversie în portofoliul companiei, aceasta fiind deţinută de către Adrian Vasiu, împreună cu fratele său, Andrei Vasiu.

Prin afilierea la reţea, RE/MAX Professionals are avantajul de a face parte dintr-o afacere în care, în acest moment, există pe plan local peste 175 de agenţi în cele 21 de birouri. Pentru noua agenţie, cei doi antreprenori au format o echipă de 4 agenţi special pregătiţi în cadrul Academiei RE/MAX, care vor gestiona tranzacţii cu precădere din segmentul rezidenţial şi comercial.

Deşi piaţa de profil din Sibiu nu este atât de dezvoltată precum cele din Bucureşti şi Cluj-Napoca, reprezentanţii companiei sunt de părere că, în următorii ani, se va menţine trendul ascendent al tranzacţiilor imobiliare, înregistrat până în prezent.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.