Vezi câţi copii ar fi schilodit doctorul chirurg Burnei. Ce au descoperit procurorii

Postat la 15 decembrie 2016 5253 afişări

Vezi câţi copii ar fi schilodit doctorul chirurg Burnei. Ce au descoperit procurorii

Continuă dezvăluirile şocante legate de medicul Gheorghe Burnei: chirurgul ar fi schilodit 48 de copii, spun surse judiciare. Decesul unui minor operat de doctorul Burnei este de asemenea investigat de procurorii Parchetului Capitalei. Medicul a recunoscut în sala de judecată că a primit bani pentru operaţii, însă susţine că nu a condiţionat actul medical.

Parchetul Capitalei a preluat la sfârşitul lunii octombrie un dosar de la Parchetul Judecătoriei sectorului 4, în care este anchetată moartea unei fetiţe operate de  medicul chirurg Gheorghe Burnei.

Raportul de autopsie arată că intervenţia chirurgicală făcută de Gheorghe Burnei nu a fost una adecvată şi face o legătură de cauzalitate între deces şi operaţia defectuoasă.

Pe lângă moartea fetiţei, procurorii investighează şi operaţiile a 48 de copii făcute de medicul Gheorghe Burnei, scrie televiziunea publică. Toţi aceşti copii ar fi rămas infirmi după operaţii.

Procurorii îşi bazează acuzaţiile inclusiv pe expertiza unor specialişti din Italia şi Germania, care s-ar fi declarat şocaţi când au aflat de practicile chirurgului român. Acum procurorii aşteaptă să se judece contestaţia lor faţă de decizia de plasare doar în arest la domiciliu a chirurgului.

Potrivit unor surse judiciare, explicaţia faptului că instanţa nu l-a arestat preventiv e aceea că, în sala de judecată, acesta a recunoscut că a primit bani, însă a susţinut că nu a condiţionat actul medical.

Anchetatorii susţin că medicul Gheorghe Burnei ar fi făcut experimente pe copii. I-ar fi operat deşi nu era nevoie, ar fi utilizat instrumente neomologate şi ar fi folosit la transplanturi inclusiv oase de vită.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.