Oficial ONU: „România este o mină, din care se scoate, în fiecare zi, din decembrie 1989 încoace, aur.Falimentul este o chestiune de probabilitate matematică pentru România”

Postat la 14 decembrie 2016 4476 afişări

Oficial ONU: „România este o mină, din care se scoate, în fiecare zi, din decembrie 1989 încoace, aur.Falimentul este o chestiune de probabilitate matematică pentru România”

Invitat la Televiziunea Română, Călin Georgescu, Directorul Executiv al Instituţiei ONU pentru Indicele Global al Sustenabilităţii, a făcut o analiză rece şi tăioasă a realităţii româneşti de după 1989.

Acesta a spus, printre altele, că România este tratată precum o mină de aur de către alte entităţi, de unde se extrage minereu până când ţara va da faliment. Conform acestuia, falimentul României este o chestiune de timp.

„România este o mină, din care se scoate, în fiecare zi, din decembrie 1989 încoace, aur. Şi când nu va mai fi aur, mina se va închide. Falimentul este o chestiune de probabilitate matematică pentru România” , a spus expertul.

Potrivit activenews.ro, Georgescu a detaliat subiectul, susţinând că România este controlată şi condusă de străini, care deţin toate pârghiile strategice ale puterii. Călin Georgescu afirmă că în ultimii 26 de ani, România a suferit pierderi mai mari decât în perioada care s-a scurs de la Ştefan cel Mare şi până în 1989.

Trăim într-o formă anti culturală, s-a pierdut ruşinea. Şi s-a pierdut ruşinea pentru că lichelele şi lacheii de serviciu şi-au văzut visul cu ochii: cozile de topor au devenit topoare, după 1989 şi au vândut pe mărgele de plastic întreaga ţară. România a fost vândută de cei care au preluat puterea în 1989 şi apoi şi-au dat-o unul altuia timp de 26 de ani. Au vândut-o cu bună ştiinţă, România nu mai deţine nimic, nu are economie. România nu este un stat, ci o corporaţie. Capitalul străin este cel care deţine puterea, deţine peste 60% din activele ţării, peste 50% din profit şi ceea ce este cel mai grav: stăpâneşte pârghiile strategice, de condus, ale ţării: industria de petrol gaze, distribuţia de energie… nu ne mai aparţine.

Industria ca atare, marile întreprinderi au fost distruse. Privatizarea s-a făcut în dezinteresul României. Cel mai grav e că a fost vândut pământul. Şi a fost vândut de cei care sunt astăzi la putere, pe vremea când erau miniştri ai agriculturii. Pădurile, apele, se vând. Totul este de vânzare. Mai puţin sufletul românesc şi eu pe asta mă bazez. Sufletul românesc va triumfa.

În 26 de ani, România a pierdut, şi pot spune asta cu certitudine, peste 1 TRILION de euro. Toate pierderile României, de la Ştefan cel Mare încoace, sunt mai mici decât ce s-a pierdut în aceşti 26 de ani”, a spus Georgescu în direct la Televiziunea Română.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.