Construct Aprodex investeşte 10 mil. euro într-un proiect rezidenţial lângă Academia Militară

Autor: Razvan Muresan Postat la 07 aprilie 2015 2285 afişări

Construct Aprodex investeşte 10 mil. euro într-un proiect rezidenţial lângă Academia Militară

Dezvoltatorul imobiliar cu capital autohton Construct Aprodex va investi aproximativ 10 milioane de euro în dezvoltarea MetroCity Academiei, proiect rezidenţial amplasat în apropiere de Academia Militară, cu termen de finalizare în vara anului 2016.

MetroCity Academiei va avea 230 de apartamente, primul bloc, având 12 etaje cu 110  unităţi, urmând a fi terminat la finalul acestui an iar restul, amplasate într-un bloc cu două tronsoane, urmând a fi finalizate la jumătatea anului viitor.

Proiectul este finanţat de către Garanti Bank.

Ansamblul rezidenţial, dezvoltat pe un teren de aproximativ 7.000 de metri pătraţi, este amplasat la 300 de metri de noua staţie de metrou Academia Militară, pe Strada Ion Garbea, cu vedere spre Academia Militară şi în apropierea Parcului Romniceanu.

”Spaţiile comune deţin un procent de 15% şi chiar mai mult în majoritatea ansamblurilor rezidenţiale noi. Am reusit să eficientizăm proiectul din punct de vedere al construcţiei, fără a face rabat de la condiţiile locative specifice unui proiect rezidenţial destinat clasei medii, rezultând astfel o reducere de aproximativ 30% a costurilor anuale de întreţinere pentru un locatar”, a declarat Bogdan Ghindea, project manager din partea Coldwell Banker Affiliates of Romania. Proiectul este mai eficient decât media pieţei , spaţiile comune având un procent de 10% din suprafaţă. Consultanţii companiei estimează că MetroCity Academiei se va vinde integral până la finalul anului viitor, pe fondul revigorării cererii pentru locuinţe noi şi a îmbunătăţirii condiţiilor de creditare.

Preţurile locuinţelor din cadrul MetroCity Academiei pornesc de la 56.700 de euro + 5% TVA pentru un studio cu o suprafaţă construită de 66 metri pătraţi, de la 62.000 de euro + 5% TVA* pentru un apartament cu două camere cu o suprafaţă construită de 67 metri pătraţi şi de la 87.000 de euro + TVA pentru un apartament cu trei camere, având o suprafaţă construită de 97 metri pătraţi. 

Coldwell Banker Affiliates of Romania a oferit consultanţă pentru MetroCity Academiei încă din faza de preconstrucţie şi este agentul exclusiv de vânzare a proiectului.

Urmărește Business Magazin

/analize/imobiliare/construct-aprodex-investeste-10-mil-euro-intr-un-proiect-rezidential-langa-academia-militara-14110747
14110747
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.