60 de milioane de euro sunt alocate viitorului mall Veranda, plasat în zona Obor

Autor: Ioana Mihai-Andrei Postat la 10 septembrie 2014 536 afişări

60 de milioane de euro sunt alocate viitorului mall Veranda, plasat în zona Obor

Prodplast Imobiliare începe lucrările de construcţie la "Veranda", în zona Obor, care va fi primul mall verde şi de proximitate  din Bucureşti. Proiectul va avea peste 100 de magazine şi un hipermarket Carrefour. O zonă verde, de 15.000 de mp, cu parcuri, locuri de joacă pentru copii, terenuri de sport şi terase va suplimenta oferta comercială a noului mall.

”Am ales numele Veranda pentru că aducem o gură de aer proaspăt în aglomeraţia din Obor. Construim un centru comercial de proximitate, care respectă tradiţia zonei. Este un concept nou pentru piaţa din România - oferim magazine uşor accesibile, un spaţiu de restaurante şi o generoasă zonă verde. Va fi un loc care transformă o fostă platformă industrială într-un spaţiu viu”, a declarat Andrei Pogonaru, membru al consiliului de administraţie al firmei Prodplast Imobiliare.

Investiţia în proiect se ridică la 60 milioane de euro.

Centrul comercial va pune la dispoziţia clienţilor săi magazine pe două niveluri, totalizând 25.000 de metri pătraţi de spaţii comerciale. Carrefour este o ancoră şi un partener strategic al proiectului, cu un contract de închiriere pe termen lung. Zona de restaurante va fi amplasată la intrarea principală, iar parcarea va avea 1.200 de locuri de parcare.

Aproape o jumătate de milion de persoane locuieşte la mai puţin de 10 minute de mers pe jos sau cu maşina; dintre aceştia, câteva zeci de mii vin la cumpărături în zonă în fiecare zi. Centrul comercial este deservit de 16 linii RATB de transport în comun şi de staţia de metrou Obor, aflată la mai puţin de 400 m distanţă.

Veranda a fost proiectat de arhitecţii englezi de la Chapman Taylor şi va fi finalizat în 2016. CBRE România este agentul exclusiv de închiriere a centrului comercial.

Urmărește Business Magazin

/analize/imobiliare/60-de-milioane-de-euro-sunt-alocate-viitorului-mall-veranda-plasat-in-zona-obor-13242298
13242298
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.