Noul pariu al lui Dusan Wilms: Metro Punct

Autor: Ioana Mihai-Andrei Postat la 16 septembrie 2010 113 afişări

Dusan Wilms, cel mai puternic executiv din comertul romanesc, CEO al Metro Cash & Carry Romania spune ca Metro Punct este un proiect pe care l-a dezvoltat in noile conditii de piata.

"In doua locuri diferite - Romania si Polonia - eu si colegul meu care condure reteaua poloneza, ne-am gandit la astfel de concepte care seamana", a declarat Wilms in cadrul evenimentului Meet the CEO organizat de BUSINESS Magazin.

Deocamdata, pe piata din Romania au fost deschise doua astfel de magazine, la Satu Mare si la Piatra Neamt, dar "este prea devreme sa facem un bilant al acestor deschideri, sunt inca in faza de proiect".

Wilms s-a intors anul trecut la conducerea Metro Cash & Carry Romania dupa ce detinuse un mandat in functia de COO, ulterior Director de Expansiune si Membru in Consiliul de Administratie al real,- International, divizia de hipermarketuri a grupului german.

Metro Cash & Carry Romania este in acest moment cel mai mare comerciant de pe piata romaneasca, inregistrand in 2009 o cifra de afaceri de 1,226 miliarde de euro, cu 260 de milioane de euro mai putin decat in 2008.

Urmărește Business Magazin

/analize/comert/noul-pariu-al-lui-dusan-wilms-metro-punct-7264274
7264274
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.