Metro Punct la Piatra Neamt

Postat la 28 iulie 2010 163 afişări

Reteaua de magazine Metro Cash & Carry a deschis un nou spatiu Metro Punct, al doilea de acest tip, in preajma localitatii Piatra Neamt. Desi reprezentantii companiei nu au comunicat suma investita, pentru primul spatiu de acest gen s-a plasat in jurul valorii de un milion de euro.

Cu o suprafata de vanzare de 1.500 mp si un sortiment de peste 3.000 de articole, gama este extinsa fata de sprimul spatiu de acest fel, deschis la Satu Mare in aprilie.

Reteaua germana este in acest moment cel mai mare comerciant de pe piata romaneasca, inregistrand in 2009 o cifra de afaceri de 1,226 miliarde de euro, cu 260 de milioane de euro mai putin decat in 2008.

La 14 ani de la intrarea pe piata, comerciantul a ajuns la 25 de magazine cash&carry si doua spatii Metro Punct.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
comert,
Metro,
Piatra Neamt,
Metro Punct
/analize/comert/metro-punct-la-piatra-neamt-6741563
6741563
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.