Zuckerberg donează acţiuni Facebook de 500 milioane de dolari unei fundaţii din Silicon Valley

Postat la 19 decembrie 2012 22 afişări

Directorul general al Facebook, Mark Zuckerberg, va dona acţiuni ale reţelei de socializare în valoare de aproape 500 de milioane de dolari către Silicon Valley Community Foundation.

Donaţia acordată fundaţiei, care a avut în 2011 active de 2 miliarde de dolari, este destinată lansării unor noi proiecte, a explicat Zuckerberg pe pagina sa de Facebook, conform Bloomberg.

Zuckerberg şi soţia sa, Priscilla, au semnat în urmă cu doi ani un angajament potrivit căruia vor folosi majoritatea veniturilor lor în scopuri caritabile.

Silicon Valley Community Foundation acordă granturi pentru proiecte ale comunităţii locale şi administrează fonduri caritabile corporatiste şi individuale.

Cititi mai multe pe www.mediafax,ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/zuckerberg-doneaza-actiuni-facebook-de-500-milioane-de-dolari-unei-fundatii-din-silicon-valley-10402613
10402613
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.