Zilele de 2 şi 3 mai 2013, libere în sectorul public, dar fără efect pentru turism

Autor: Liviu Iancu Postat la 07 martie 2013 31 afişări

Guvernul a decis ca zilele de 2 şi 3 mai 2013 să fie declarate zile libere în sectorul public, printr-o hotărâre aprobată în şedinţa de ieri, au declarat surse oficiale.

Guvernul a decis ca zilele de 2 şi 3 mai 2013 să fie declarate zile libere în sectorul public, printr-o hotărâre aprobată în şedinţa de ieri, au declarat surse oficiale. Dispoziţiile hotărârii pot fi aplicate şi angajaţilor din sectorul privat, în măsura în care partenerii sociali stabilesc astfel. Asociaţia Naţională a Agenţiilor de Turism i-a cerut Guvernului să declare 2 şi 3 mai zile libere, pentru ca ziua liberă 1 Mai să fie legată de sărbătoarea de Paşte din 5 mai. Vicepreşedintele Federaţiei Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR) Dragoş Răducan a declarat însă că zilele libere acordate de stat pe 2 şi 3 mai nu îi vor determina pe români să stea în staţiunile din ţară 5-6 zile, pentru că nu-şi permit din punct de vedere financiar, astfel că nu se va înregistra nicio creştere a turismului intern.

Toate stirile sunt pe zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
zile libere,
turism,
2 şi 3 mai,
sectorul public
/actualitate/zilele-de-2-si-3-mai-2013-libere-in-sectorul-public-dar-fara-efect-pentru-turism-10652088
10652088
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.