Zi aglomerată pentru preşedinte. De astăzi este oficial: Însemnele naţionale ale României sunt schimbate

Autor: Ştefan Stan Postat la 12 iulie 2016 32869 afişări

Cum vor arăta noile însemne oficiale ale României

Zi aglomerată pentru preşedinte. De astăzi este oficial: Însemnele naţionale ale României sunt schimbate

Până la data de 31 decembrie 2018, an în care se împlinesc 100 de ani de la Marea Unire, autorităţile publice au obligaţia să înlocuiască stemele şi sigiliile existente în prezent cu noile modele ale acestora. Până la date respectivă, cele două modele de stemă a României şi respectiv de sigiliu al statului pot fi folosite în continuare, în paralel.

Monedele şi bancnotele emise de Banca Naţională a României, anterior datei de 31 decembrie 2018, vor continua să circule şi după această dată, în paralel cu monedele şi bancnotele cu stema nouă.

De astăzi este oficial: Însemnele naţionale ale României sunt schimbate. Cum vor arăta noile însemne

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
oficiali,
schimbare,
presedinte
/actualitate/zi-aglomerata-pentru-presedinte-de-astazi-este-oficial-insemnele-nationale-ale-romaniei-sunt-schimbate-15524428
15524428
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.