Zgonea a primit cadou la Cluj o cremă anti-îmbătrânire: Nu o voi folosi, i-o voi da tatălui meu

Postat la 20 martie 2014 33 afişări

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, a primit, joi, în timpul unei vizite la Salonul de inventică Pro Invent de la Cluj-Napoca, o cutie cu cremă anti-îmbătrânire din partea unor cercetători de la UMF, el spunând că nu va folosi crema, pentru că nu are nevoie, şi i-o va da tatălui său.

Zgonea a primit cadou la Cluj o cremă anti-îmbătrânire: Nu o voi folosi, i-o voi da tatălui meu

 Preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, şi miniştrii delegaţi Aurelia Cristea şi Mihnea Costoiu au vizitat, joi, la Cluj-Napoca, Salonul de inventică Pro Invent, deschis la Universitatea Tehnică Cluj-Napoca (UTCN), ei primind din partea unor cercetători de la Universitatea de Medicină şi Farmacie (UMF) "Iuliu Haţieganu" câte o cutie cu o cremă anti-îmbătrânire.

"Este o cremă ca să nu îmbătrâniţi niciodată", a spus una dintre cercetătoare.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/zgonea-a-primit-cadou-la-cluj-o-crema-anti-imbatranire-nu-o-voi-folosi-i-o-voi-da-tatalui-meu-12301166
12301166
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.