ZF Mobilio: Trilulilu estimează că serviciul de conţinut muzical Zonga va ajunge la 100.000 de clienţi în 2 ani

Postat la 15 aprilie 2013 23 afişări

Compania Trilulilu anticipează că va ajunge în următorii doi ani la 100.000 de abonaţi pentru Zonga, serviciul care permite utilizatorilor să acceseze contra cost conţinut muzical, a declarat unul dintre acţionarii Trilulilu, Sorin Biriş, la ZF Mobilio.

ZF Mobilio: Trilulilu estimează că serviciul de conţinut muzical Zonga va ajunge la 100.000 de clienţi în 2 ani

 "Vrem să ajungem la 100.000 de abonaţi în doi ani. Este o cifră conservatoare. Noi mizăm de comoditatea utilizatorilor, care vor prefera să plătească un abonament de până la 5 euro/lună decât să caute pe net o anumită melodie şi să o descarce, ocazie cu care poate îşi poate infecta terminalul cu vreun virus", a spus Biriş la ZF Mobilio.

Prin intermediul Zonga clienţii au acces la peste 16 milioane de melodii ale artiştilor români si internaţionali, prin parteneriatele încheiate cu case de discuri precum Universal Music, Sony Music, Warner Music, EMI, Cat Music, Roton, Mediapro Music şi altele.

Zonga include peste două milioane de albume şi single-uri, aparţinând unui numar de 1,2 milioane de artişti.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/zf-mobilio-trilulilu-estimeaza-ca-serviciul-de-continut-muzical-zonga-va-ajunge-la-100-000-de-clienti-in-2-ani-10748435
10748435
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.