Zeci de politisti si vamesi, retinuti in Vama Siret pentru trafic de tigari.

Postat la 03 februarie 2011 26 afişări

Zeci de politisti de frontiera si vamesi au fost retinuti joi dimineata in Vama Siret, pentru trafic de tigari si luare de mita. Ofiteri ai Directiei Generale Anticoruptie si procurori anticoruptie au facut, in paralel, perchezitii atat la sediul vamii, cat si la domiciliile politistilor si vamesilor retinuti, filajul in acest caz fiind inceput inca in urma cu sase luni, sustin surse judiciare.

Politistii si vamesii sunt acuzati de trafic de tigari si luare de mita.Persoanele ridicate au fost aduse la sediul Inspectoratului Judetean de Jandarmi Suceava, de unde ar urma sa fie transportate spre Bucuresti, pentru audieri, afirma surse judiciare.Fostul sef la Vama Siret, unul dintre cei vizati de ancheta

Printre politistii de frontiera vizati in ancheta privind coruptia si contrabanda cu tigari se afla si comisarul-sef Aurel Anea, de la IJPF Suceava, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse judiciare.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
politisti,
vamesi,
vama Siret,
tigari
/actualitate/zeci-de-politisti-si-vamesi-retinuti-in-vama-siret-pentru-trafic-de-tigari-7947267
7947267
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.