Zece americani, arestati in Haiti pentru ca ar fi "furat" 31 de copii

Postat la 31 ianuarie 2010 13 afişări

Zece cetateni americani, suspectati ca au "furat" 31 de copii cu varste cuprinse intre doua luni si 12 ani, au fost arestati vineri in Haiti, la mai mult de doua saptamani dupa cutremur, a anuntat sambata ministrul Afacerilor Sociale si al Muncii, Yves Christallin.

Cele zece persoane, cinci barbati si cinci femei, au fost retinute in compania a 31 de copii, cu varste cuprinse intre doua luni si 12 ani, de un comisar al politiei haitiene, in timp ce incercau sa traverseze frontiera dominicana, a precizat ministrul. "Este un furt, nu o adoptie", a afirmat el, precizand ca, "pentru a parasi Haiti, un copil are nevoie de o autorizatie de la Institutul bunastarii sociale, care se ocupa de cazurile de adoptie".

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Haiti,
americani,
arest,
suspect,
furt,
copii,
cutremur
/actualitate/zece-americani-arestati-in-haiti-pentru-ca-ar-fi-furat-31-de-copii-5461971
5461971
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.