Zachary Jianglinchao a preluat funcţia de country manager al Huawei Consumer Business Group Romania

Autor: Bogdan Angheluţă Postat la 21 februarie 2018 145 afişări

Angajat al Huawei de peste 10 ani, Zachary Jianglinchao a fost timp de 2 ani product manager la sediul companiei din Shenzhen, China, iar în perioada 2015-2017 a fost country manager în Mexic, unde a avut rezultate excelente.

Zachary Jianglinchao a preluat funcţia de country manager al Huawei Consumer Business Group Romania

Zachary Jianglinchao îl înlocuieşte pe Fred Wangfei, care a ocupat timp de 3 ani poziţia de country manager Huawei Consumer Business Group Romania şi care acum va ocupa aceeaşi poziţie pentru subsidiara din Austria a companiei Huawei Consumer Business Group. 

Astfel, strategia pentru 2018 a noului country manager Huawei Consumer Business Group Romania include consolidarea prezenţei pe piaţă a brandului de smartphone-uri, prin campanii de comunicare integrate, dar şi printr-o atenţie sporită acordată clienţilor existenţi, prin intermediul serviciilor de after-sales, mai ales că Huawei se bucură, din noiembrie 2017, de un centru de service modern, adaptat tendinţelor internaţionale, Huawei Customer Service Center.

Produsele şi serviciile Huawei sunt disponibile în peste 170 de ţări şi deservesc o treime din populaţia lumii. În anul 2017, Huawei s-a clasat pe locul al doilea în ceea ce priveşte livrările de smartphone-uri la nivel global. Compania deţine 17 centre R&D în ţări precum Statele Unite, Germania, Suedia, Rusia, India, China şi Finlanda. Făcând parte din cele 3 filiale ale companiei Huawei, Huawei Consumer BG pune la dispoziţia utilizatorilor săi telefoane mobile, tablete, accesorii inteligente, dispozitive pentru acasă şi servicii cloud etc.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.