Yahoo va cumpăra o tânără companie israeliană specializată în difuzarea de materiale video online

Postat la 21 mai 2014 54 afişări

Grupul american Yahoo!, care încearcă să îşi diversifice activităţile în domeniul difuzării de materiale video pe internet, este pe punctul de a cumpăra RayV, o tânără companie israeliană care activează în acest sector.

Yahoo va cumpăra o tânără companie israeliană specializată în difuzarea de materiale video online

 Negocierile pentru achiziţionarea RayV sunt pe punctul de a fi încheiate, a anunţat, miercuri, cotidianul Wall Street Journal, citând surse apropiate de acest dosar, fără să precizeze însă suma cu care va fi realizată tranzacţia.

Înfiinţată în 2006, compania RayV şi-a stabilit sediul la Los Angeles, în California, dar şi-a menţinut echipele de cercetare şi dezvoltare în oraşul israelian Tel Aviv. Compania este specializată în dezvoltarea de programe informatice care optimizează calitatea imaginilor video difuzate online ("streaming").

Achiziţionarea RayV ar veni într-un moment oportun pentru Yahoo!, care a cunoscut în ultima vreme mai multe eşecuri în strategia ei de afirmare în domeniul video, renunţând să mai cumpere platforma franceză Dailymotion şi cea americană Hulu.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/yahoo-va-cumpara-o-tanara-companie-israeliana-specializata-in-difuzarea-de-materiale-video-online-12641199
12641199
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.