Wyclef Jean îşi va anunţa joi candidatura la preşedinţia statului Haiti

Postat la 04 august 2010 11 afişări

Starul hip-hop Wyclef Jean, fost membru al grupului The Fugees, îşi va anunţa candidatura la preşedinţia statului Haiti joi, pe postul CNN, a anunţat, marţi, postul de televiziune american.

Cântăreţul haitian îşi va anunţa candidatura în ediţia de joi a emisiunii "Larry King Live", au adăugat reprezentanţii CNN, citând o sursă apropiată artistului.

Un purtător de cuvânt al cântăreţului a confirmat pentru AFP că fostul membru al grupului The Fugees va participa într-adevăr la această emisiune, indicând că "acesta va fi primul său anunţ", fără să ofere alte precizări.

Constituţia haitiană îi interzice preşedintelui actual, René Préval, să candideze pentru un nou mandat de şef al celui mai sărac stat din cele două Americ i, răvăşit de seismul din 12 ianuarie. Alegerile prezidenţiale din Haiti vor avea loc pe 28 noiembrie.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/wyclef-jean-isi-va-anunta-joi-candidatura-la-presedintia-statului-haiti-6767867
6767867
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.