Wizz air se extinde în România cu o nouă bază. Compania low-cost a anunţat patru rute noi

Autor: Ioana Matei Postat la 19 august 2016 1006 afişări

Wizz air se extinde în România cu o nouă bază. Compania low-cost a anunţat patru rute noi

Compania aeriană low-cost Wizz Air a anunţat deschiderea celei de-a 7-a baze din România, la Sibiu şi introducerea a patru noi rute din Sibiu spre Nuremberg, Madrid, Milano Bergamo şi Munchen Memmingen, potrivit informaţiilor trimise de reprezentanţii companiei.

Wizz Air începe noile zboruri de la Sibiu la Nuremberg pe 19 august, cu trei zboruri săptămânale, spre Milano Bergamo şi Madrid pe 20 august, iar spre Munchen Memmingen pe 21 august, cu 2 zboruri/săptămână fiecare. Pe 19 august, Wizz Air va începe să opereze şi a doua rută de la cel de-al nouălea aeroport din România, Suceava, spre Londra Luton, cu 4 curse/săptămână.

Numărul total de rute operate de pe aeroportul din Sibiu va ajunge astfel la şase. Compania alocă o aeronavă Airbus A320 deservirii aeroportului din Sibiu, o investiţie de 98 de milioane de euro.

Primul zbor Wizz a decolat din Bucureşti în ianuarie 2007, iar de atunci compania şi-a dezvoltat constant reţeaua de rute cu tarife reduse pentru pasagerii din România. Operatorul aerian oferă în prezent 119 rute spre 18 ţări de la 9 aeroporturi româneşti.

Potrivit informaţiilor trimise de reprezentanţii companiei, Wizz Air va creşte flota din România la 20 de aeronave până la finalul anului 2016, incluzând patru aeronave Airbus A321 noi, cu 230 de locuri.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.