Poroşenko nu exclude posibilitatea activării legii marţiale, acuzând Rusia că pregăteşte o invazie

Postat la 18 august 2016 107 afişări

Poroşenko nu exclude posibilitatea activării legii marţiale, acuzând Rusia că pregăteşte o invazie

Ucraina ar putea activa legea marţială şi ar putea mobiliza rezervişti suplimentari în cazul intensificării conflictului separatist, afirmă preşedintele Petro Poroşenko, avertizând că Rusia ar pregăti o invazie militară masivă.

"În cazul înrăutăţirii situaţiei în estul ţării sau în Crimeea, nu excludem posibilitatea introducerii legii marţiale şi mobilizărilor suplimentare de rezervişti", a declarat Petro Poroşenko în cursul unei vizite în regiunea Liov.

"Riscul escaladării conflictului cu Rusia rămâne semnificativ şi nu este exclusă posibilitatea unei invazii ruse masive", a adăugat Poroşenko, citat de site-ul Ukraine Today.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.