Wizz Air lansează o rută: vedeţi unde puteţi zbura cu 179 de lei

Autor: Ioana Matei Postat la 25 ianuarie 2016 431 afişări

Wizz Air lansează o rută: vedeţi unde puteţi zbura cu 179 de lei

Compania aeriană low-cost Wizz Air a anunţat lansarea unei noi rute de la Bucureşti către capitala Portugaliei, Lisabona. Zborurile vor începe pe 22 mai 2016 şi vor fi operate de două ori pe săptămână, în zilele de miercuri si duminică. Aceasta este prima rută Wizz Air între România şi Portugalia. Cu acest nou serviciu, Wizz Air oferă în prezent 42 de rute spre 15 ţări din Bucureşti, inclusiv o rută internă între Bucureşti şi Cluj-Napoca.

Unul dintre cele mai importante centre economice ale continentului la ora actuală, Lisabona este unul dintre cele mai vechi oraşe din Europa de Vest, şi este, de asemenea, una dintre destinaţiile turistice cele mai vizitate, datorită climei blânde, gastronomiei renumite şi patrimoniului cultural bogat. Tarifele pentru noua rută încep de la 179 de lei (pe un singur segment) şi sunt deja puse în vânzare pe wizzair.com

Wizz Ai operează o flotă de 65 de aeronave Airbus A320 şi A321 şi oferă mai mult de 400 de rute de la 23 de baze, ce asigură conexiunea între 118 destinaţii din 38 de ţări.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/wizz-air-lanseaza-o-ruta-vedeti-unde-puteti-zbura-cu-179-de-lei-14988821
14988821
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.