Wizz Air lansează două noi destinaţii din România. Vezi unde poţi zbura cu 129 de lei

Autor: Ioana Matei Postat la 29 iunie 2017 1137 afişări

Wizz Air lansează două noi destinaţii din România. Vezi unde poţi zbura cu 129 de lei

Compania aeriană low-cost Wizz Air a anunţat alocarea unei aeronave Airbus 321 cu 230 de locuri flotei Wizz Air din Bucureşti. Astfel, numărul total al aparatelor de zbor de pe aeroportul Otopeni va ajunge la 10.

Aeronava va asigura operaţiunile pe două rute noi spre Goteburg, în Suedia şi Nisa, în Franţa, ce vor începe din luna aprilie 2018 de pe aeroportul Otopeni.

Potrivit informaţiilor prezentate de reprezentanţii companiei, biletele pentru noile zboruri pot fi rezervate începând de astăzi cu tarife care pornesc de la  129 de lei (pe un singur segment, cu toate taxele obligatorii incluse).Totodată, noua aeronavă va permite creşterea frecvenţelor pe câteva dintre rutele pe care Wizz deja operează din România (Londra Luton, 21 de la 19, Barcelona - 10 de la 7, Tel Aviv – 9 de la 7, Bari -  7 de la 5, Paris Beauvois – 5 de la 3), Eindhoven (4 de la 2), Billund (3 de şa 2), Geneva (3 de la 2).

Compania a anunţat atingerea pragului de 30 de milioane de pasageri transportaţi pe rutele din România; dintre cei 30 de milioane de pasageri, 15 milioane au călătorit pe rutele din Capitala României. De la începutul anului, peste 1,58 de milioane de pasageri au călătorit cu Wizz pe rutele sale din Bucureşti, reprezentând o creştere de 40% faţă de anul trecut.

În total, peste 4,2 milioane de locuri sunt disponibile pe cursele Wizz pe rutele sale din Bucureşti pentru vara anului 2018, o creştere cu aproape 23% comparativ cu aceeaşi perioadă a anului trecut.

Flota Wizz Air din România cuprinde 23 de aeronave, iar în Europa, compania operează o flotă de 83 de aeronave Airbus A320 şi A321, acoperă astfel 500 de rute de la 28 de baze. În cadrul companiei lucrează 3.300 de angajaţi.  Wizz Air este listată la London Stock Exchange cu abrevierea WIZZ şi este inclusă în calculul indicilor FTSE 250 şi FTSE All-Shares. 

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.