Cum arată noul smartphone din Coreea de Nord, Jindallae 3

Postat la 30 iunie 2017 299 afişări

Jindallae 3 este cel mai nou smartphone cu Android lansat în Coreea de Nord. Compania care îl produce se numeşte Mangyongdae. Potrivit agenţiei de ştiri de stat din statul asiatic, noul model este „versatil şi funcţional”, fiind disponibil în culorile alb şi negru, notează Go4it.ro

Cum arată noul smartphone din Coreea de Nord, Jindallae 3

Telefonul seamănă foarte mult cu un iPhone, atât la exterior cât şi pe partea software. Iconiţele aplicaţiilor sunt similare sau chiar identice cu cele din iOS.

Faptul că dezvoltatorii de tehnologie din statul comunist se inspiră de la produsele Apple nu mai surprinde pe nimeni. Red Star 3.0, sistemul de operare „naţional” pentru PC-uri din Coreea de Nord, seamănă foarte mult cu macOS. Mai mult, recent a fost lansată o tabletă numită... IPad.

Citeşte continuarea pe www.go4it.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.