Wizz Air creşte frecvenţele zborurilor din Bucureşti şi Cluj-Napoca către Tel Aviv

Autor: Laurentiu Cotu Postat la 12 octombrie 2022 39 afişări

Wizz Air creşte frecvenţele zborurilor din Bucureşti şi Cluj-Napoca către Tel Aviv

Compania aeriană low-cost Wizz Air a anunţat creşterea frecvenţelor pe zborurile către Tel Aviv, Israel, operate din Bucureşti şi Cluj-Napoca. Astfel, pasagerii vor putea călători de acum de pe Aeroportul Internaţional ’’Henri Coandă’’ Bucureşti către Aeroportul Internaţional ’’Ben Gurion’’ din Tel Aviv de 16 ori pe săptămână, frecvenţă crescută cu patru zboruri, de la 12 zboruri în trecut.

Totodată, clujenii au la dispoziţie trei zboruri săptămânale de pe Aeroportul Internaţional ’’Avram Iancu’’ Cluj către Tel Aviv, frecvenţă crescută de la două zboruri pe săptămână. Wizz Air zboară către Tel Aviv din Bucureşti, Cluj-Napoca şi Iaşi.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
bucuresti,
cluj napoca,
zboruri,
tel aviv,
crestere

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.