Wizz Air a anunţat o promoţie cu 100.000 de bilete vândute la un preţ de 9,99 de euro.Vezi unde poţi zbura

Autor: Ioana Matei Postat la 26 iunie 2020 534 afişări

 Wizz Air a anunţat o promoţie cu 100.000 de bilete vândute la un preţ de 9,99 de euro.Vezi unde poţi zbura

Operatorul aerian low-cost Wizz Air a anunţat o promoţie cu 100.000 de bilete vândute la un preţ de 9,99 de euro pentru zborurile cu destinaţia sau plecare din Milano, potrivit unui comunicat de presă trimis de reprezentanţii companiei.

Compania aeriană a anunţat recent o serie de măsuri de igienizare crescute pentru a asigura sănătatea şi siguranţa clienţilor şi ale echipajului. Ca parte a acestor noi protocoale, pe tot parcursul zborului, atât echipajul cabinei, cât şi pasagerii sunt obligaţi să poarte măşti de protecţie, echipajul de cabină fiind, de asemenea, obligat să poarte mănuşi. Potrivit reprezentanţilor companiei, aeronavele Wizz Air sunt supuse periodic unui proces de nebulizare performant cu o soluţie antivirală iar, conform programului de curăţare zilnic strict al WIZZ, toate aeronavele companiei aeriene dezinfectate peste noapte cu aceeaşi soluţie antivirală.

Pasagerii sunt rugaţi să urmeze măsurile de distanţare fizică introduse de autorităţile locale şi sunt încurajaţi să efectueze toate achiziţiile înainte de zbor online (de exemplu: bagaje, prioritate la îmbarcare etc.), pentru a reduce la minim orice posibil contact fizic în aeroport.

Wizz Air este cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa Centrală şi de Est şi operează o flotă de 122 de aeronave Airbus A320 şi A321.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
anunt,
bilete,
incurajare,
vanzare,
zboruri,
italia

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.