Winfo lansează prima competiţie pentru analiştii de business din România

Autor: Razvan Muresan Postat la 03 octombrie 2013 178 afişări

Andrei Iordan şi George Savu, tinerii care deţin împreună afacerea Winfo, furnizor de servicii de business intelligence, caută analişti şi lansează prima competiţie de specialitate din România.

Winfo lansează prima competiţie pentru analiştii de business din România

Folosind un set de date (reale sau fictive) referitoare la departamentul in care lucrează, angajaţii pot realiza o analiza similara cu ajutorul solutiei Tableau. Serviciul de business intelligence reprezintă, de fapt, un soft care preia date din mai multe surse şi pune la îndemâna managerilor analize cu scopul de a lua decizia cea mai eficientă în timpul cel mai scurt. Fiecare participant ce va finaliza cu succes prima etapa a concursului va primi cate o copie a cartii: Information Dashboard Design: Displaying Data for At-a-Glance Monitoring, scrisa de Stephen Few, iar castigatorul celei de-a doua etape, desemnat prin tragere la sorti, va primi cel mai performant smartphone al momentului, noul iPhone 5S si o licenta Tableau in valoare de 1000 de dolari.

Tableau Software ajuta oamenii sa vizualizaze si sa inteleaga datele. Peste 12.000 de clienti din intrega lume obtin raspunsuri rapide de business atat la birou cat si oriunde s-ar afla. In Romania, compania Winfo a fost aleasa drept Gold Reseller Partner Tableau. Winfo ofera servicii complete de Business Intelligence si are clienţi precum Carrefour, Cora, GDF-Suez, Ursus Breweries, Romtelecom si altii.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
business,
romania,
analisti,
competitie,
lansare
/actualitate/winfo-lanseaza-prima-competitie-pentru-analistii-de-business-din-romania-11448077
11448077
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.