Whitney Houston a murit

Postat la 12 februarie 2012 34 afişări

Cântăreaţa şi actriţa americană Whitney Houston, deţinătoare a şase premii Grammy, a murit la vârsta de 48 de ani, a anunţat un purtător de cuvânt al artistei. "Din nefericire, este adevărat", a declarat purtătorul de cuvânt al cântăreţei, Jill Fritzo, care nu a oferit alte detalii.

Conform CNN, un purtător de cuvânt al poliţiei din Beverly Hills, Los Angeles, a declarat: "(Sâmbătă) la ora 3.55 p.m. (ora locală), a fost pronunţat decesul lui Whitney Houston, la Beverly Hilton Hotel". Acesta a mai spus că serviciile de urgenţă au fost chemate la etajul al patrulea al hotelului, dar încercările de resuscitare a cântăreţei au eşuat. Cauza decesului nu a fost deocamdată făcută publică. Conform unor surse citate de tmz.com, mama vedetei, Cissy Houston, a vorbit cu aceasta la telefon cu doar 25-30 de minute înainte de tragicul eveniment, şi nu părea nimic neobişnuit. Se pare că cele două au vorbit despre petrecerea organizată de producătorul muzical Clive Davis înaintea decernării premiilor Grammy.

Mai multe pe mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Whitney Houston,
deces,
cantareata,
cauze
/actualitate/whitney-houston-a-murit-9228191
9228191
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.