Vremea se va răci. PROGNOZA METEO vineri, în ţară şi în Bucureşti

Postat la 24 ianuarie 2013 12 afişări

Vineri, vremea va deveni rece în cea mai mare parte a ţării, geroasă noaptea în jumătatea de nord a Moldovei şi în estul Transilvaniei. Cerul va fi mai mult noros. Ziua, vor cădea precipitaţii sub formă de ninsoare în jumătatea de nord a ţării, iar noaptea mai ales în sud şi sud-vest.

Ninsorile vor fi mai abundente în Moldova, zona Carpaţilor Orientali, iar spre sfârşitul nopţii şi în Lunca Dunării. În prima parte a intervalului, local se vor mai semnala precipitaţii mixte în Banat şi mai ales ploi în Dobrogea, Muntenia şi Oltenia şi vor fi condiţii de polei.

Vântul va prezenta intensificări în estul şi sudul ţării, temporar viscolind şi spulberând zăpada, ziua în Moldova, iar noaptea în regiunile sudice. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, în general, între -6 şi 4 grade, iar cele minime de la -14 grade în estul Transilvaniei până la -1 grad pe litoral.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
vreme,
iarna,
zapada
/actualitate/vremea-se-va-raci-prognoza-meteo-vineri-in-tara-si-in-bucuresti-10520241
10520241
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.