VREMEA până în luna octombrie. Cât de cald va fi şi cât va ploua în ţară

Postat la 26 iulie 2013 114 afişări

Administraţia Naţională de Meteorologie a realizat estimări ale temperaturilor şi cantităţilor de precipitaţii în perioada august-octombrie. Estimările sezoniere sunt realizate de către Centrul European pentru prognoze pe medie durată (ECMWF) de la Reading, Anglia şi au un grad de realizare de aproximativ 60%.

VREMEA până în luna octombrie. Cât de cald va fi şi cât va ploua în ţară

 Este estimată distribuţia temperaturilor medii lunare, precum şi distribuţia cantităţilor lunare de precipitaţii, iar fenomenele extreme cu o durată scurtă de manifestare nu pot fi prognozate cu ajutorul acestui produs.

AUGUST

Temperaturile medii lunare ale aerului se vor situa peste normele climatologice în vestul, sudul şi sud-estul ţării, iar în centru şi nord vor fi valori termice apropiate de mediile multianuale.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/vremea-pana-in-luna-octombrie-cat-de-cald-va-fi-si-cat-va-ploua-in-tara-11160271
11160271
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.