VREMEA luni şi marţi: PROGNOZA METEO în ţară şi în Bucureşti

Autor: Bogdan Stanescu Postat la 06 decembrie 2015 179 afişări

Luni, în zonele joase din vestul, nord-vestul şi centrul ţării vremea va fi în general închisă, cu nebulozitate joasă şi ceaţă persistente în mare parte a intervalului, asociate izolat cu burniţă. În orele dimineţilor vor fi condiţii de polei. În restul teritoriului cerul va fi variabil, iar norii stratiformi şi ceaţa vor apărea local dimineaţa şi noaptea.

Vântul va fi în general moderat la munte şi va sufla slab în celelalte zone. Temperaturile maxime se vor încadra între 1...2 grade în zonele cu ceaţă persistentă din Transilvania şi 15...16 grade în dealurile Olteniei şi ale Munteniei; minimele termice vor fi cuprinse între -7 grade în depresiunile Carpaţilor Orientali şi 4...5 grade pe litoral.

BUCUREŞTI

Cerul va fi variabil, cu înnorări şi ceaţă în orele dimineţii, dar mai ales noaptea. Vântul va sufla slab. Temperatura maximă, mai ridicată decât cea climatologic specifică datei, va fi de 9...10 grade, iar cea minimă de 0...1 grad.

MARŢI

Cerul va avea înnorări în cea mai mare parte a ţării, dar cu precădere în zonele joase de relief, unde local, mai ales dimineaţa şi noaptea, se va semnala ceaţă, asociată izolat cu burniţă. Izolat, în special în centru, vor fi condiţii de polei. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 2 şi 11 grade, iar cele minime între -4 şi 4 grade, mai scăzute în depresiuni, spre -7 grade.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
vremea,
prognoza meteo
/actualitate/vremea-luni-si-marti-prognoza-meteo-in-tara-si-in-bucuresti-14910486
14910486
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.