VREMEA la început de săptămână: Prognoza meteo pentru marţi şi miercuri în ţară şi în Bucureşti

Postat la 14 octombrie 2013 45 afişări

Valorile termice se vor menţine în jurul celor normale pentru această dată. Pe parcursul zilei cerul va fi mai mult noros şi vor fi ploi moderate cantitativ în regiunile vestice şi nord-vestice şi slabe pe arii mai restrânse în celelalte regiuni.

VREMEA la început de săptămână: Prognoza meteo pentru marţi şi miercuri în ţară şi în Bucureşti

 Noaptea înnorările vor fi temporare si va mai ploua slab în nord şi centru, iar spre dimineaţă în extremitatea vestică a ţării. În zonele joase, dimineaţa şi noaptea, local va fi ceaţă posibil asociată cu burniţă. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări pe crestele montane. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 14 şi 22 de grade, iar cele minime între 6 şi 14 grade.

În Bucureşti, cerul va avea înnorări mai ales în cursul zilei când vor fi condiţii de ploaie slabă. Dimineaţa şi noaptea este posibil să se formeze ceaţă. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 17 grade, iar cea minimă va fi de 10...12 grade.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/vremea-la-inceput-de-saptamana-prognoza-meteo-pentru-marti-si-miercuri-in-tara-si-in-bucuresti-11510004
11510004
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.