VREMEA în weekend: Prognoza meteo în ţară, la Bucureşti şi la munte

Postat la 25 octombrie 2013 50 afişări

Sâmbătă, regimul termic va fi în continuare caracterizat de valori mai ridicate decât cele înregistrate în mod obişnuit la această dată, cu precădere în regiunile intracarpatice. În zonele joase din sud, din centru şi din est, dimineaţa şi noaptea, local va fi nebulozitate joasă şi se va semnala ceaţă, asociată izolat cu burniţă.

VREMEA în weekend: Prognoza meteo în ţară, la Bucureşti şi la munte

 În restul teritoriului cerul va fi variabil, cu înnorări trecătoare. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 14...15 grade pe litoral şi 25 de grade în vestul ţării; minimele termice se vor încadra între 2 şi 12 grade, uşor mai ridicate în Dealurile de Vest.

BUCUREŞTI

Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice perioadei. Cerul va fi variabil, cu ceaţă şi nebulozitate joasă, în prima parte a zilei şi din nou spre sfârşitul nopţii. Vântul va sufla slab. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 19 grade, iar cea minimă va fi de 6...8 grade.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/vremea-in-weekend-prognoza-meteo-in-tara-la-bucuresti-si-la-munte-11562438
11562438
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.